Ζωοτροφές

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια ζωοτροφών στην Ελλάδα. 

Η εταιρεία Βιοζοκάτ , Τερζής ζωοτροφές, Nutri farm προσφέρουν ζωοτροφές στον επαγγελματικό τομέα με πιστοποιήσεις ποιότητας. Εταιρείες όπως η Laky, josera, Selker κατηγοριοπούνται κυρίως για οικιστικά ζώα. 

Κατηγορία Ζωοτροφών 

Τα αιγοπρόβατα είναι μηρυκαστικά θηλαστικά ζώα της οικογένειας των βοοειδών και της τάξης των αρτιοδάκτυλων και περιλαμβάνουν τα οικόσιτα πρόβατα και τις κατσίκες. Έχουν κοντόχοντρο σώμα, κέρατα και κοντή ουρά.

Κατηγορία οικότροφων ζώων όπως είναι το κατσίκι και το αρνί

Τα Βοοειδή είναι μεγάλα μηρυκαστικά θηλαστικά με μυώδες σώμα και κούφια, μη διακλαδιζόμενα κέρατα, που διαθέτουν τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά. Σε ορισμένα όμως είδη μόνο τα αρσενικά έχουν κέρατα. Τα Βοοειδή αποτελούν οικογένεια των αρτιοδακτύλων και περιλαμβάνουν 8 υποοικογένειες, 48 γένη και 178 είδη.

Το οικόσιτο προέρχεται από το άγριο κουνέλι που συνήθισε να εκτρέφεται και σε κλειστό χώρο, τα κονικλοτροφεία. Η επίδραση της οικόσιτης κονικλοτροφίας και η επιλογή έφερε πολλές ευγενείς επιδράσεις στο αγριοκούνελο, στο μέγεθος του σώματος, στο τρίχωμα, στο μήκος των αυτιών και στη διάπλαση της κεφαλής του. Γενικά, το οικόσιτο κουνέλι είναι πιο παχύσαρκο από το αγριοκούνελο και πολλές φορές ζυγίζει 7-9 χιλιόγραμμα. Μερικές φορές το τρίχωμα είναι φαιό, αλλά επίσης λευκό, μαύρο, σκουρόχρωμο, κηλιδωτό και συνήθως το μήκος του τριχώματος περισσότερο μακρύ. Τα αυτιά του είναι πιο κοντά και το κεφάλι πιο στενό αλλά μακρύτερο. Η γονιμότητα του οικοδίαιτου κουνελιού διαρκεί περισσότερο από του άγριου, με 7-10 γέννες το χρόνο.

Τα πτηνά είναι ζώα ομοιόθερμα σπονδυλωτά, που στη συντριπτική πλειονότητά τους μπορούν να πετούν με τις πτέρυγες ή φτερούγες, οι οποίες βρίσκονται στη θέση των πάνω άκρων τους

Οι Ιππίδες (Equidae) αποτελούν μία από τις τρεις αρτίγονες οικογένειες των περισσοδακτύλων θηλαστικών και περιλαμβάνουν μονάχα ένα γένος, τον Ίππο (Equus). Στην οικογένεια των ιππιδών ανήκουν τα ζώα που είναι ευρύτερα γνωστά ως άλογα, ζέβρες και όνοι (γαϊδούρια). Ο διαχωρισμός των ειδών είναι μέχρι και σήμερα θέμα συζητήσεων ανάμεσα στους ειδικούς. Στις περισσότερες ταξινομήσεις πάντως αναγνωρίζονται επτά είδη. Μερικά από αυτά θεωρούνται απειλούμενα, άλλα όμως χαίρουν ως εξημερωμένα κατοικίδια παγκόσμιας εξάπλωσης.

Η γάτα είναι ζώο που ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα κατοικίδια ζώα και ίσως το μοναδικό οικόσιτο αιλουροειδές. Ζει στο περιβάλλον του ανθρώπου εδώ και τουλάχιστον 9.500 χρόνια.

Ο σκύλος είναι θηλαστικό ζώο του γένους Κύων. Η καταγωγή του προέρχεται από τον κοινό λύκο. Ο σκύλος αποτελεί ένα από τα κοινότερα κατοικίδια ζώα. Η σχέση του με τον άνθρωπο χρονολογείται από τα πολύ παλιά χρόνια.

Στην επιχείρηση μας διαθέτουμε όλες τις πρώτες ύλες για τον παραγωγό, όπως Βαμβακόπιτα, Βήτες σίτου, Ενσίρωμα πορτοκαλιού-καλαμποκιού, Ζαχαρόπιττα, Καλαμπόκι, Κριθάρι flakes, Πίτυρα σίτου, Τριφύλλι, ισσοροπιστές, Πλάκες λείξεως, Γάλα φυράματος και άλλα.

Οι προμηθευτές μας