ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή: Η πληρωμή της παραγγελίας σου γίνεται με αντικαταβολή στη courier που σου την παραδίδει. Η μέθοδος της αντικαταβολής κοστίζει 1,50 €.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Εφόσον έχεις επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσεις την παραγγελία σου (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σου και η δέσμευση των προϊόντων. Στην κατάθεση σας να αναγράφετε το αριθμό παραγγελίας που σας απεστάλθηκε στο email που καταχωρήσατε κατα την παραγγελία σας.
Μπορείς να κάνεις την κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank (IBAN): GR2902603420000610101124641

Aρ. Λογαριασμού 0026-0342-61-0101124641

Δικαιούχος: Πετράτος Γρ. Δημήτριος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα τα έξοδα της Τράπεζας του Δικαιούχου επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή! Ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει στην διαδικασία πληρωμής μέσω ebanking ή κατάθεσης σε ταμείο την επιλογή για επιβάρυνση των εξόδων και των 2 τραπεζών.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα : Η πληρωμή της παραγγελίας σου γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Viva Payment (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro).

Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείς να παραλάβεις και να πληρώσεις (με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) όλα μας τα προϊόντα από το κατάστημά μας στην Επαρ.Οδ. Αργοστολιού – Πόρου, Κεφαλλονιά.